May 16, 2023

Binnen exact 100 dagen start de volgende editie van Beveren Buiten, waarvoor de line-up nu volledig bekend is gemaakt. Het belooft weer een prachtige editie te worden met vele top artiesten uit Vlaanderen en Nederland. De feesten vinden plaats tijdens het laatste weekend van augustus, van donderdag 24/08 tem zondag 27/08.

Op donderdag 24 augustus ontvangen ze Bart Peeters die wordt vergezeld door zijn vaste compagnons de route: de ideale mannen. Na twee uitverkochte concerten op BB21 komen Cleymans & Van Geel weer langs op Beveren Buiten 2023.

Vrijdag 25 augustus staat de top van de Vlaamse hitlijsten op het podium: Camille die net 2 optredens in het sportpaleis en haar eerste Duitse singel aankondigde, Natalia die haar nieuw album heeft uitgebracht, Pommelien wiens eerste album in juni uitkomt, DJ F.R.A.N.K. wie vorig jaar het Gravenplein in brand zette en Mark With a K ft. MC Chucky als vaste waarde tijdens de Beverse Feesten.

Op Zaterdag is het aan de jeugd met een avond vol DJ’s: USED, Omdat Het Kan Soundsystem & Average Rob, Sevn Alias, $hirak, Murdock, De Bromeo’s en Unregular.

Zondag sluit #LikeMe het terrein af met hun grootste hits, voorgegaan door De Ketnetband!

De ticketverkoop is reeds van start gegaan via www.BeverenBuiten.be en fysiek bij Dagbladhandel Bruurs in Beveren.
Dagtickets kosten tussen de €10 en €16 in voorverkoop.

Vorig jaar, tijdens de eerste festival editie van Beveren Buiten, was het terrein 3 van de 4 dagen uitverkocht. De capaciteit is daarom dit jaar opgetrokken tot 7.500 personen per avond.

Terug naar nieuwsoverzicht

Onze Partners

logo Beveren
Beveren Buiten / Studio 98 vzw